Borrelgemak
Borrelgemak

Borrelgemak

Het segment Borrelgemak groeit de laatste jaren sterk binnen Convenience Food: ‘ready to eat’, al dan niet gekoeld. Het vierde eetmoment wordt steeds meer onderdeel van onze cultuur. De afzet van Tapas & Tapenades, Olijven en Dip & Spreads stijgt en het assortiment verbreedt. De consument van nu wil variatie, verfijning en de mediterraanse beleving. En daarbij gaat het om gemak: zo uit het schap op tafel.

1BITE foods levert onder private label een complete lijn Borrelgemak-producten aan retailers. We behoren tot de top drie van Nederland en groeien in binnen- en buitenland. De focus ligt momenteel vooral op de Europese retailer, maar we leveren ook aan Food Service en Industrie. Onze kracht ligt in innovatie en 1Bite is inmiddels uitgegroeid tot ‘Category Captain’ bij onze afnemers, waarbij wij de product- en conceptontwikkeling verzorgen.

We produceren momenteel meer dan honderd verschillende tapas die zijn ontwikkeld in onze eigen proefkeuken. En we blijven innoveren. Bij de ontwikkeling van nieuwe producten houden we wel voeling met de afnemers, onder meer door verschillende proefsessies. Tenslotte zijn we partners en groeien dankzij elkaar.

Directie business unit Borrelgemak:

Peter Dornbos (algemeen directeur)
peter@haasnootfoodfamily.com

Cees Haasnoot (financieel directeur)
cees@haasnootfoodfamily.com

Borrelgemak

Contactgegevens

1BITE foods (vestiging Katwijk)
Rijnlandkade 1
2222 AE Katwijk aan Zee

tel: +31 (0) 71 40 90 500

1BITE foods (vestiging Almelo)
Van der Hoopweg 17
7602 PJ Almelo

tel: +31 (0) 71 40 90 500

Taal / Language / Sprache: