Vis
Vis

Vis

Haasnoot Food Family bedient de Europese markt voor haring en visgerelateerde producten, met de merken Neptunus Seafood en Haasnoot Vis B2B. Met onze afnemers in retail en industrie bouwen we een duurzame relatie, waarin we een betrouwbare en innovatieve partner zijn.

Naast het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten, ondersteunen we onze afnemers dus ook bij het samenstellen en optimaliseren van hun eigen aanbod. Door samen de juiste aandacht te geven aan onder meer assortiment, aanbiedingen en productintroductie creëren we optimale waarde, voor de afnemer én de consument.

Neptunus Seafood is gespecialiseerd in de verwerking van maatjesharing in het vers- en diepvriessegment. Daarnaast bieden we een breed assortiment garnalen en surimi. Verder worden verschillende verse en (mild) gezuurde haringproducten geleverd.

Het assortiment van Haasnoot Vis B2B bevat onder andere gemarineerde haring (zure haringlappen, happen, filets), niet-gemarineerde haringproducten, maatjesharing en makrelen voor rokerijen.

We hebben ook zelf ontwikkelde recepturen voor gezuurde en gezouten haringproducten.

Directie business unit Vis:

Martin Haasnoot (algemeen directeur)
martin@haasnootfoodfamily.com

Kees Haasnoot (strategische inkoop en B2B/foodservice-activiteiten)
kees@haasnootfoodfamily.com

Persbericht 28 oktober 2020: overname Haasnoot Vis BV en Neptunus Seafood BV door Cornelis Vrolijk.

Vis

Contactgegevens

Neptunus Seafood BV
IJzersteden 7
7547 TB  Enschede

tel: +31 (0) 53 46 14 055

Haasnoot Vis B2B
Vissershavenweg 27
2583 DJ Den Haag

tel: +31 (0) 70 30 00 088

Taal / Language / Sprache: